Soluna Holisztikus Egészségközpont

Régi álmunk vált valóra, amikor 2013 februárjában megkezdte működését a Soluna Holisztikus Egészségközpont. A megújult környezetben 3 kezelőben, és egy nagyobb, előadások, tanfolyamok tartására is alkalmas teremben várjuk a hozzánk látogatókat.

Nagy terem előadás előtt

A Központ küldetését neve is sugallja: holisztikusan, a teljességre törekedve, test–lélek–szellem egyidejű, és egyenrangú figyelembe vételével az egészség megőrzésére, helyreállítására törekszünk. Ennek érdekében olyan, öngyógyító folyamatokat aktivizáló szolgáltatásokat kínálunk, mint pl.:

A rendelkezésre álló módszerek és eszközök segítenek abban, hogy más szemmel nézd problémáidat, betegségeidet. Mind egy-egy lehetőség, hogy megváltoztass valamit, ami már idejét múlt, ami már nem szolgál Téged. Ezen az úton nem előtted megyünk, hanem melletted, és végigkísérünk addig a pontig, ahol már elég erősnek érzed magad. Kizárólag olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyeket mi magunk is igénybe veszünk, átsegítenek bennünket is a nehézségeken, és melyek jótékony hatását folyamatosan tapasztaljuk.
A terápiákon a legmagasabb szintű szakmai tudást képviseljük, mely érdekében a mai napig, és a jövőben is, folyamatosan képezzük magunkat, hogy olyan segítők lehessünk, akik maguk is EGÉSZségesek, és minél hatékonyabban tudjunk tenni értetek a közös munka során.

Olyan csoportos foglalkozásokat, workshopokat, tréningeket hívtunk életre – ezekről tájékoztatást is kaphatsz rendszeresen megjelenő hírlevelünk segítségével –, melyek kibővítik az egyéni terápiákon elért eredményeket és minél jobban hozzásegítenek ahhoz, hogy minőségi élményeket élj át.

A fenntartható fejődés szellemiségével azonosulva, a környezet védelmére is hangsúlyt fektetünk. Ennek érdekében egyrészt, a belvárosban megtalálható Központ tömegközlekedéssel igen könnyen megközelíthető, másrészt a terápiákon használt termékeink kizárólag természetes alapanyagból készültek.

Bejárat    Váró

Kezelő, gyereksarokkal

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum