Homeopátiás képzések…

Homeopátiás képzések

 

INFORMÁCIÓ A KÉPZÉSRŐL

Képzés időpontja:
2015. november 18. Schüssler krémkészítő tanfolyam (jelentkezési határidő: 2015. november 1.)

Oktató:
dr. Farkas Orsolya – homeopata orvos, tüdőgyógyász

dr. Sasvári Ferenc
Szűcs-Búzási Ágota

Képzés helyszíne: Soluna Holisztikus Egészségközpont

Részvételi díj:
Homeopátiás családanya:
5.000 Ft
Schüssler kozmetikumok: 2.900 Ft
Daganatok és homeopátia: 3.000 Ft
Homeopátia nőknek: 5.200 Ft jelentkezési határidő után 8.200 Ft
Schüssler arcdiagnosztika: 7.800 Ft jelentkezési határidő után 10.800 Ft
Pajzsmirigy-betegségek homeopátiás megközelítése: 3.000 Ft jelentkezési határidő után 4.500 Ft
Schüssler-sók mentális vonatkozásai: 5.300 Ft jelentkezési határidő után 8.300 Ft
Népbetegség – Az erek védelmében homeopátiával: 3.000 Ft jelentkezési határidő után 4.500 Ft
Schüssler krémkészítő tanfolyam: 9.800 Ft jelentkezési határidő után 12.800 Ft

Jelentkezési határidő: Az egyes képzések esetén eltérő

Jelentkezés feltétele: Regisztráció a honlapon és az előleg (50%) befizetése!

Tanfolyam jelentkezés
RÉSZLETES LEÍRÁS

Homeopátiás családanya

Ezt a tanfolyamot elsősorban szülőknek, nagyszülőknek ajánljuk. A képzés a gyermekkor során előforduló leggyakoribb megbetegedések homeopátiás megközelítését foglalja össze.

Gyakorló homeopata orvosként és 3 gyermekes anyaként egy csokorba gyűjtöttem azokat a témákat, melyek a csecsemőkortól a serdülőkorig a legtöbb problémát okozzák, és melyek jól kezelhetők homeopátiával, azaz beszélünk az...

Az előadás során azt is körbejárjuk, hogy mik az „alarmírozó” tünetek, azaz meddig terjed a homeopátia „hatásköre”, és mik azok a tünetek, amikor sürgősen orvoshoz kell fordulni.

A nap során az elméleti tudás mellett a cél, hogy ne csak egy-egy szerrel ismerkedjünk meg, hanem gyakorlatba átültetett, mintegy guideline szerű tudás birtokában kezeljük homeopátiával a gyerekeket.

Schüssler kozmetikumok

"Ami fenn van, ugyanaz, mint ami lenn van, és ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van..." (Tabula Smaragdina, Hamvas Béla fordítása)

Valahogy a szervezetünk is így működik. Ami bent, az kint, ami kint az bent. Ezt bőrünk ápolásánál is figyelembe kell venni. Schüssler sók alkalmazásával eddig bentről indultunk el kifelé, és sok esetben nem értünk el a hagyma legkülső burkáig, a bőrig. A Schüssler sós kozmetikumok alkalmazásával kívülről indulunk befelé, azaz személyre szabottan tudunk irányt mutatni arcdiagnosztika segítségével a bőrnek a normál sejtműködéshez.
Szeretettel várunk tanfolyamunkon, hogy újszerű formában mutassuk meg a Schüssler sók terápiás erejét, melyeket a különböző betegségek kezelése mellett a jó közérzet, és a szépség szolgálatába is állíthatunk.

Homeopátiás képzések

Daganatok és homeopátia

A daganatos megbetegedések korunk félve rettegett és egyben leggyakoribb megbetegedései közé tartoznak. Az előadás során a tumoros folyamatok homeopátiás megközelítéséről beszélünk.

Homeopátia nőknek

A homeopátia szelíd gyógymódként egyre több nőnek jelent kiegészítő, vagy alternatív gyógymódot különböző nőgyógyászati tünetek/megbetegedések kezelésében. Az előadás során a leggyakoribb „női bajok” homeopátiás megközelítése kerül összefoglalásra:

Schüssler alaptanfolyam – Arcdiagnosztika

Nem is gondolnánk, hogy mennyi jel olvasható le az arcról arcdiagnosztikával, egészségünkkel kapcsolatban. A tanfolyam során a Schüssler-féle arcdiagnosztika, illetve a Schüssler-sók terápiás alkalmazásának alapjai sajátíthatók el. A tanfolyam távoktatással kezdődik, melyet gyakorlati képzés követ.

Akik már részt vettek a képzésen, azoknak lehetőségük van a tanfolyam ismétlésére féláron (3.900 Ft). Jelentkezéskor az üzenet részben írják be “Ismétlés – Schüssler Arcdiagnosztika” kifejezést.

E-learning leckék: Februrár 2-től hetente 3 interneten keresztül elérhető anyagot továbbítunk

Népbetegség – Az erek védelmében homeopátiával

Hazánkban a kardiovaszkuláris betegségek felelősek a halálozások több mint feléért. Az előadás során a kardiovaszkuláris betegségek homeopátiás megközelítését foglaljuk össze.

Pajzsmirigybetegségek homeopátiás megközelítése

A pajzsmirigy megbetegedéseinek száma egyre nő. Egy angol közlemény szerint a post mortem hisztológiai vizsgálattal kimutatható autoimmun pajzsmirigygyulladások előfordulása nőknél 27%, mely megdöbbentő szám. Az előadás a pajzsmirigy-betegségek homeopátiás terápiás lehetőségeit foglalja össze.

Schüssler-sók mentális vonatkozásai

A Schüssler-sókat elsősorban arcdiagnosztikai jelek, illetve különböző fizikális tünetek alapján javaslunk, mentális hatásuk kevésbé került be a köztudatba. Pedig idegsejtjeink aktivitása, a hangulati élet változásainak egy részében a tudomány mai állása szerint Schüssler-sók alkotóelemei meglehetősen fontos szerepet játszanak. Ez lehet a magyarázata a Schüssler sók-sejtszintű, hangulati életre gyakorolt hatásának is.

„Az egész-ség, ahogy a szó üzeni, azt jelenti, hogy “egész” vagy teljes. Önmagaddal és a világgal egységben élsz. Harmóniában van a tested a lelkeddel, lelked a szellemeddel. Gondolataid és érzéseid segítik a szerveid és sejtjeid működését. Egész lényed harmóniában, vagyis szeretetben él a többi emberrel és az egész természettel. Alapvető létélményed ilyenkor a boldogság.” – Müller Péter

A Schüssler-sók a sejtek egészségéhez járulnak hozzá. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a boldogság sejtszinten kezdődik… A tanfolyam során a Schüssler-sók lelki vonatkozásait foglaljuk össze gyakorlati szempontok szerint csoportosítva.

Schüssler krémkészítő tanfolyam

Belegondoltál már, hogy amikor minden nap ugyanazt a krémet használod, az olyan a bőrödnek, mintha az év minden napján ugyanazt az ételt ennéd? Sőt, mivel a krémek általában több évig megőrzik szavatosságukat,így olyan, mintha minden nap konzervet ennénk. Lehet bármilyen jó alapanyagokból a konzerv, mégis hiánytünetek alakulnak ki, melyek különböző bőrproblémákhoz vezethetnek. Tanfolyamunk során elsajátíthatod a krémkészítés alapjait, hogy azt adhasd a bőrödnek, amire igazán szüksége van – változatosan, friss alapanyagokból!

A képzésen elkészítheted első saját krémedet is!


Tanfolyam jelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum