Kineziológia esti iskola Debrecenben!


Esti kineziológia iskola indul a Soluna Holisztikus Egészségközpontban február 7-től.

A foglalkozások 8 hónapon keresztül minden kedden 17:45-től kezdődnek és 20:15-ig tartanak. A csoport igénye szerint ezen még alakíthatunk!

A képzés – júliusi és augusztusi szünettel – november végéig tart.

A tanfolyam tananyaga

A képzés felöleli a Touch For Health és Stress Release Kineziológia teljes anyagát. A képzés során nagy hangsúlyt kap a tudás gyakorlati elsajátítása.
A tanfolyam tananyaga havi felosztásban:...


Február: A kineziológia eszköze, az izomtesztelés és az előtesztek, valamint a legegyszerűbb és legfontosabb stresszoldó technikák alkalmazása magunkon vagy a klienseinken. A stressz elmélete, a sterssz fizikai, érzelmi és viselkedési jelei. Agyintegráció I, célok felállítása, időbeosztás, a változással szembeni ellenállás oldása.

Március: Agyintegráció II, a 12 szervmeridián és a 2 különleges meridián energiahiányainak az izmokon keresztüli tesztelése (a 14 fő izom tesztje) és energetizálása. Egyszerű fájdalomcsillapítási technika és élelmiszerek tesztelése!

Április: Az akupunktúra elméleti alapjai és a kineziológiában használt módjai I. Az inakkal és az izmokkal történő kiegyensúlyozás. A meridiánokhoz tartozó mellékizmok tesztelése (a + 28 izom tesztje) és energetizálása I. Akut fájdalomcsillapítás és élelmiszerérzékenység teszt.

Május: Az akupunktúra elméleti alapjai és a kineziológiában használt módjai II. Lépés teszt, baleseti trauma oldása, pulzus teszt. A meridiánokhoz tartozó mellékizmok tesztelése (a + 28 izom tesztje) és energetizálása II. A 42 izom tesztelésével és az alarm pontok használatával történő energiahiányos és többletenergiás állapotok kiegyensúlyozása. Krónikus fájdalmak csillapítása és tartásjavítás.

Június: Az akupunktúra elméleti alapjai és a kineziológiában használt módjai III. Az érzelmi stressz oldása az öt elemhez tartozó színekkel, hangokkal és érzelmekkel. Teljes energetikai balansz és stresszoldás a meridiánrendszeren keresztül.

Szeptember: Pszichológiai fonákságok, (a tudatalatti blokkok) fajtái és oldásai. Rögzült érzelmek oldása és a test idegközpontjainak, csakráinak tesztelése és balansza meridiánok, reflexzónák és érzelmek segítségével.

Október: A 12 szervmeridiánhoz és a 8 különleges meridiánhoz tartozó érzelmek balansza. A szervekhez és szövetekhez tartozó reflexpontok tesztelése és érzelmi balansza. A Stress Release és a Touch for Health kineziológiai ágak kombinált felhasználása, teljes balansz a szövetek, szervek, meridiánok és csakrák tesztelése és balansza, valamint a tudatos és a tudatalatti stresszek oldásai.

November: Gyakorlat és vizsga! Továbbá felkészítő foglalkozások - betekintés - az energetikai kineziológia tanfolyamok anyagába (pl. a Pesten megrendezésre kerülő Agyformatálás, LEAP, LEAP/SIPS vagy Neuro Energetikai kineziológiához) !

Milyen végzettséget ad a képzésen való részvétel?

A tanfolyamon résztvevők nemzetközileg elismert okleveleket kapnak az egyes szintek elvégzései után, melyek feljogosítanak a természetgyógyász kineziológus szakvizsgára.
Mennyibe kerül a képzésen való résztvétel?

A tanfolyam árának teljes összege 240.000,- Ft.

Az összeg tartalmazza a jegyzetfüzetek, a Wellness Kinesiology és az IKC (International Kineziology College) okleveleinek árát is.

Egyösszegű befizetés esetén -10% kedvezmény + havi egy magánóra vagy konzultáció!
Két részletben történő befizetés esetén havi egy magánóra vagy konzultáció!

Jelentkezési határidő: 2017 február 5.
Létszám: maximum 10 fő!

Hogy lehet jelentkezni?

Jelentkezz az info@taichidebrecen.hu e-mail címen vagy a 30/45-45-604-es telefonszámon!

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum