Sound of Soul — Szívzene — Technikai okok miatt 2016 márciusáig nem érhető el szolgáltatásunk!     

„Mindenik embernek a lelkében dal van.” – Babits Mihály ezt már 1928-ban megírta, a 21. században pedig a Sound of Soul – Szívzene segítségével lehetőséged van lelked zenéjét hallhatóvá és láthatóvá tenni.

Mi az a Sound of Soul?

Maga a Szívzene. Egy új fejlesztésű technológia, ami hardverből és szoftverből áll, és lehetővé teszi a tested saját rezgéseinek átalakítását zenévé, színné és fénnyé. Saját szíved, és belső rezgésed által Te magad komponálod ezt a zenét a Szívzenét, melyet filharmonikus nagyzenekari hangzás és fényjáték élmény-együttesében tapasztalhatsz meg.

Sound of Soul munka közben

Sound of Soul – Szívzene kezelés közben

Szívzene? – de hogyan?

A program működésének alapjául a HRV – szívfrekvencia – variabilitás elemzése szolgál.
A HRV megmutatja a szív adottságait arra vonatkozóan, hogyan k
épes a minket érő külső és belső terhelésekre, stresszhelyzetekre a szívveréstől szívverésig eltelt időtartamot megváltoztatni, (RR-távolságok) és ezzel alkalmazkodni. A szív alkalmazkodóképessége a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer optimális együttműködésén alapul.
A szimpatikus rész a szervezetet vészhelyzetekre, fokozott erőkifejtésre készíti fel, ennek hatás
ára emelkedik a szívritmus, hiszen adrenalin és noradrenalin szabadul fel.
A paraszimpatikus rész feladata pedig az energiatakarékosság és az energiaforrások feltöltése, melyet
a szív pulzusának gyors csökkentésével ér el. A szívfrekvencia-variabilitás nyugalomban mindig nagyobb, mint aktivitás során. Megfelelő szívfrekvencia-variabilitás akkor érhető el, ha egyensúlyban van a szimpatikus és a paraszimpatikus rendszer működése.
A Sound of Soul – Szívzene kezelés során tehát a színek és a hangok a folyamatosan változó HRV hatására jönnek létre. A szív rezgése ugyanolyan egyedi, mint az ujjlenyomatod. Ez azt jelenti, hogy minden ember tökéletesen egyedi és megismételhetetlen szívzenét komponál.

HRV magyarázat

A Sound of Soul – Szívzene nagy előnye, hogy nem külső forrásból származó rezgéssel próbál a testre hatni, így megkíméli a testet az alkalmazkodástól. Mivel a frekvencia, mely a szívzenédet létrehozza a saját testedből ered, a lehető leghatékonyabban támogatja szervezeted öngyógyító képességeit. A zene, mely megszületik, Te magad vagy. A Sound of Soul – Szívzene olyan, mint egy tükör, mely hangok és színek formájában mutat Téged, hogy találkozhass valódi Éneddel, gondolatoktól, ítélkezéstől, félelmektől mentesen. Hozzásegít, hogy békét találj az Itt és Mostban.

A Szívzene kezelés menete

Egy besötétített szobában kényelmesen elhelyezkedsz egy ágyon, vagy fotelben. A terapeuta elektródákat helyez Rád. Felhangzik a zene, amit a szíved komponál, ezzel egyidejűleg a színterápia is bekapcsol. Amit a terápia ideje alatt hallasz, azt a zenét cd-re- írva a kezelés végeztével magaddal viheted. Egyetlen kezelés, és a szívzenéd napi egyszeri meghallgatása már változást hozhat életedbe, megoldást adhat az adott problémádra külső személy beavatkozása nélkül.
A kezelés során végig figyeljük a HRV változásait így követhető, ahogyan megnyugszol, relaxált állapotba kerülsz, és ezzel egy időben a szívfrekvencia-variabilitásod nő. Rögzítjük az eredményeket, így nyomon követhető a változás.
A kezelés időtartama: 45 perc, a cd-re írt szívzene: 30 perc.

Heart Harmonic

A HH beállítással egy időben 2 ember csatlakoztatható a Sound of Soul–hoz. A szív az emberi kapcsolatainkra is reagál, a partnerre is. A két szív hanghatása nemcsak egy csodálatos élmény, hanem határtalan lehetőségeket nyújt.

Mindez érdekes lehet: partnerkapcsolat, szülő–gyermek, orvos–páciens, főnök–beosztott kapcsolat esetén. Vannak soha vissza nem történő alkalmak egy nő életében, ilyen csoda lehet a babavárás, vagy a szoptatás alatti zene. Ilyenkor ez nem más, mint két ember szívzenéjének egy időben történő megírása.

Szülő - gyermek kapcsolatnak is van zenéje

Milyen hatása van a Szívzene kezelésnek?

Sound of Soul

Akiknek már van saját Szívzenéjük
„A szívzene számomra egyszerre meglepő és gyógyító élmény. Meglepő, mert más a dallam, mint ahogy én elképzeltem. Gyógyító, mert mégis nagyon rövid idő alatt képes egy mély és relaxált állapotba eljuttatni. Minden alkalommal a nyugalom és a béke érzése jár át, amikor hallgatom. Segített hozzáférni az elfojtott érzéseimhez, melyeken keresztül elindult egy rég várt gyógyulási folyamat. Köszönöm.”Edina

„A Szív zenéjének elkészítésekor különös élményben volt részem. A fülhallgató felhelyezése után próbáltam teljesen ellazulni. Az első különös élmény az volt, amikor a becsukott szemem ellenére láttam, ahogy az angyalok lebegnek körülöttem. A következő pillanatban már teljesen kívülállóként vehettem részt a középső gyermekem születésében. A harmadik élmény pedig az volt, ahogy a tervem megvalósult és az ablakon kívülről láttam, ahogy a műhelyemben dolgozom a férjemmel, egy nagy asztal körül, mint a manók a mesében. Ezt tényleg olyan átélni, mint egy mese.
Köszönöm ezt az élményt, és köszönöm a Szívzenét!”
Ildikó

„A terápia első tíz percében felerősödött a fájdalom a testem problémás/beteg pontján. Ez az érzés nem volt tartós, hamar alábbhagyott ez a kellemetlen érzet. Majd a megpihenés szakaszában a kellemes, igazi nyugalmat élhettem át. A zene teljesen kikapcsolt, nem akartam és nem is tudtam semmi másra koncentrálni. Csak én voltam, a szívem, és a zeném!”Edit

„Csodálatos élmény volt! Meglepő tapasztalás volt, ahogy lecsendesült az elmém és egyre mélyebb tudatállapotba kerültem, emellett párhuzamosan csendesült a szívzeném is. A zenén keresztül tudatosult bennem, milyen mély meditációban van az az állapot, amikor percenként csak néha–néha ver az ember szíve... Ahogy hallgattam a zenét tudtam, hogy most tényleg a szívem szól hozzám minden pillanatban és én befogadtam minden mondanivalóját…
Gyönyörű élmény volt, valódi kapcsolat a lelkem mélyével, köszönöm!”
Anna

„Köszönöm a nagyszerű relax élményt! Azóta is mindig a szívemre “hallgatok”! Úgy alszom, mint a  bunda , nem álmodom össze–vissza, kipihenten ébredek… és ezt Neked köszönhetem. A HALLGASS A SZÍVEDRE – nekem már többet jelent; a békét!” – Zsuzsa


A Szívzene nem alkalmazható: pacemaker megléte esetén.

A szívzene kiváló ajándék is lehet olyan különleges alkalmakkor, amikor szeretteink megajándékozása a cél, hiszen a cd-vel egyben magunkat adjuk. Karácsonyra, nőnapra, valentin napra, anyák napjára kitűnő meglepetés lehet.

A Sound of Soul – Szívzene kezelésünkre jelentkezni az alábbi elérhetőségeink valamelyikén lehetséges!

e-mail: info@solunadebrecen.hu

tel.: +36 70 771 5722


MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓJA AZ IDEA RASA KFT.

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum